dissabte, 4 d’agost del 2007

Compte enrere

Tant sols unes hores. Jo diria que uns instants. Hauria d'anar a dormir per demà emprendre viatge en les condicions òptimes però la veritat és que encara he d'escriure un article dels rellotges per la propera revista , afaitar-me i pensar en allò inpensable: m'estic deixant quelcom? Avui a La Vanguardia publicàven una foto de Mumbai amb l'aigua fins als tormells. Els monsons o monzons estan assotant el país de mala manera, la època de pluges humiteja encara més els fràgils fonaments d'aquest país deixant al seu pas més caos del normalment existent. No sé si la nova presidenta de la India escollida aquest mes de juliol, Pratibha Pati, de 72 anys, hi podrà fer alguna cosa. He llegit que el seu càrrec és més cerimonial que no executiu perquè ja tenen el primer ministre que fa la feina i a més el seu nomenament ha estat envoltat de la polèmica per algun cas de corrupció. En tot cas, s'espera d'ella que vagi més enllà del sari elegant per la ocasió.



La propera vegada que escrigui ja haurà de ser en terres indies i espero no defraudar aquells qui em seguireu. Si es pot, penjaré alguna imatge, per fer-ho més amè. Per si de cas, amb tanta pluja, hi he posat un banyador per la ocasió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola David

Soc el teu germà i fa un dia que he tornat de Metjugore.

Espero que trobis a l’Índia la Pau d’esperit que jo he trobat al meu viatge i que ens facis gaudir de les teves experiències per tal d’animar-nos a fer el mateix viatge l’any vinent,

Una forta abraçada

Daniel

Unknown ha dit...

Ei peque,
Pel que sé els trens no van gaire fins, pitjor que la Renfe hi tot, que ja és dir!!! Espero que finalment arrivessiu a Agra i hagueu pogut visitar l'impressionant Taj Mahal.
Ja ens explicaràs les teves impressions de Benarés i la crema dels morts...
Un petó, Ari